کارگروه منسوجات و پوشاک مقرر کرد: الزام استفاده از سیستم کدینگ “جی.اس.وان” برای ردگیری کالای خارجی
دومین جلسه از سلسله جلسات کارگروه منسوجات و پوشاک درخصوص آیین نامه استفاده از سیستم شناسه فرآورده و کد رهگیری با حضور نصرالهی مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت، محرابی، رئیس کل دفتر صنعت های نساجی و پوشاک، نمایندگانی از وزارت اطلاعات، وزارت کشور، راس توسعه تجارت الکترونیک، مسئولان اتحادیه و انجمن پوشاک و همچنن نماینده جامعه مدیران و متخصص ها صنعت کفش کشور ایران در محل راءس پژوهشهای اتحادیه صنف پوشاک تهران برگزار شوید .
به گزارش خبر نگار تارنما صنعت کفش، در ابتدای این نشست طرح مطالعات تطبیقی سیستمهای کدینگ جنس دربرگیرنده تاریخچه، گونه های و سیتمهای مرجح کدینگ در کشورهای مختلف معرفی گردید . اجرا کننده این طرح بیان کرد که مطالعات نشان میدهد بیش از ۱۶۰ کشور، سیستم کدگذاری محصول به شیوه “جی .اس .وان“ و “جی .تی .آی .ان“ را بعنوان کارآمدترین نظام کدینگ مال پذیرفتهاند و طیف دوچندان گستردهای از شرکتها و برندهای صاحب و مالک نام هم از آن به کارگیری میکنند . همچنین ایشان در ادامه با اشاره به اینکه سیستم کدینگ جی .اس .وان یک نظام بینالمللی دارای اعتبار است؛ احتمال تقلب و جعل این کد را در درون مرزوبوم دوچندان تحت دانست که همین دستور میتواند درصد خطاهای ناشی از فسادهای جانبی بهوجود آمده در نظام شناسه فرآورده را کاهش دهد . خرید کیف چرم
در ادامه نصراللهی با اشاره به این که سیاست کلی میهن بویژه در صنایع نساجی و پوشاک، تاکید بر صادرات و توسعه بازارهای بینالمللی است؛ اجرای سیستم رمز گذاری فرآورده بر مبنا نظام جی .اس .وان را گامی اساسی هم در جهت ورود به بازارهای جهانی و نیز به حیث ردگیری کالاهای قاچاق در باطن میهن دانست . کیف چرم ارزان
حاضرین جلسه با اشاره به این مورد که برای اجرای صحیح این سیستم، بایستی ارگانهای حاکمیتی و نظارتی نیز حضور فعال داشته باشند؛ اعمال ضمانتهای اجرایی قانونی در پیادهسازی این طرح را واجب دانستند . همینطور در ادامه در مورد تبعات و همچنین چگونگی استقرار برد آمیز این طرح بحث و تبادل حیث شد . کیف چرم مجلسی
همچنین در این جلسه، کارشناسان در خصوص نظام فعلی شناسه کالایی ایران کد (که بوسیله مرکز گسترش تجارت الکترونیکی در حال اجرا است) توضیحاتی را ارائه نمودند و امکان انتقال این نظام به سیستم کدینگ جی .اس .وان را هم در صنعت های نساجی و پوشاک مورد تجزیه و بررسی قرار دادند .
مشاور وزیر صمت در ادامه با طرح این زمینه که از آنجا که تصویب اسم در سیستم کدینگ جی .اس .وان برای واحدهای تولیدی هزینه دارد؛ سفارش نمود تا در گام اول، این سیستم برای کالاهای فرنگی وارداتی به ایران الزام آور باشد و در گام بعدی برای پیادهساری نظام شناسه محصول برای تولیدکنندگان ایرانی تسهیلات و وضعیت ویژهای لحاظ شود تا توشه هزینهای برای فعالان شناسنامهدار درون سرزمین نداشته باشد .
در ادامه این جلسه، محرابی با بیان این که در صنعت های نساجی و پوشاک، اتحادیهها و انجمنهای ذینفوذ و موثری سرگرم به عمل هستند؛ بر لزوم همکاری این تشکلها را د اجرای این طرح تاکید نمود .
در نقطه پايان با اجماع همه حاضران، مقرر شوید تا استفاده از نظام کد گذاری کالای جی .اس .وان و جی .تی .آی .ان در قدم نخستین برای کلیه کالاهای خارجی الزامی شود تا از این شیوه بتوان کالاهای قاچاق را ردگیری و شناسایی نمود . همینطور مقرر شد در زمینهی چگونگی استعمال از این نظام برای تولیدکنندگان اهل ایران پوشاک در جلسات آینده بحث و تیادل لحاظ گردد .